Orgelduo med blæs  – marts og april 2023

Solen danser henover det azurblå hav. Skuldrene sænker sig, og hverdagen forsvinder i takt med en besnærende rytme, som langsomt nærmer sig.
Velkommen til en all inclusive musikrejse hvor Hr & Fru OrgelDuo giver fri adgang til buffeten, der bugner af svedige trommerytmer, støvet hammondorgel og højtbelagt humør!
Smid dig i poolen og oplev et venskabeligt samspil og stort musikalsk overskud. Herfra kan du nyde udsigten mod de stolte jazztraditioner, hypnotiske beats og sjove melodier – alt sammen helt uden ekstra beregning.
OrgelDuo inviterer ind i deres uprætentiøse univers hvor alle kan være med, bare husk at fylde glasset helt op og finde din indre nysgerrige turist frem!
I hovederne på Daniel Sommer på trommer og Simon Eskildsen på orgel gemmer der sig en magisk musikalsk tegneserieverden fyldt med jazz, eventyr og et helt specielt ældre ægtepar under navnet OrgelDuo.
Når Simon og Daniel ikke guider musikalske all inclusive rejser, huserer de i forskellige prominente jazz- og world-konstellationer på den danske og internationale musikscene.
“Hr & Fru OrgelDuo Travels the World is a bold experiment that succeeds”
– Jakob Baekgaard, allaboutjazz.com
“Fakta er at når OrgelDuo tager på deres ”Caribbean Cruise” eller når de går ”All Inclusive”, så er det svært ikke at være på”
– Mads Kornum, Side33
Koncerten bliver en forlængelse af OrgelDuos tegneserieverden, hvor Simon og Daniel præsenterer og fortæller om deres spændende univers med visuals, sjove anekdoter og historier om OrgelDuos færden – leveret med et glimt i øjet.
Efter deres populære og anmelderroste debutplade (Hr & Fru OrgelDuo travels the World) fra 2018 er bandet nu klar med et nyt og storladent værk.
I et musiklandskab fyldt med debat omkring streaming og økonomiske forhold for kunstnere tager OrgelDuo ejerskab over egen musik og laver i stedet deres egen IOS og Android app.
Musikken, historien, karaktererne og hele universet omkring den nye udgivelse bliver udgivet samlet og kan opleves som det er tiltænkt – et komplet værk.
Fyldt med finurlige detaljer, god musik og masser af feriestemning.
OrgelDuo
Simon Eskildsen – orgel
Daniel Sommer – trommer
features
Cesar Joaniquet – sax
Lars Søberg – trumpet
Tobias Stavngaard – trombone
Visuals
TBA

Orgelduo tour dates

05. mar, 2023 Orgelduo Generator Ringkøbing Mere infoTidligere koncerter

16. jul, 2022 Orgelduo HeadQuarter - Aarhus Jazzfestival Mere info
07. jul, 2022 Orgelduo KU.BE Frederiksberg Kbh - Cph Jazzfestival Mere info
16. okt, 2021 Orgelduo Dexter, Odense Mere info
05. aug, 2021 Orgelduo Godset UJNFOR - Jazz i Trekanten Mere info
17. jul, 2021 Orgelduo Aarhus Jazzfestival Mere info