KARMEN x ABEKEJSER x HORNS

Jazzprojektet Karmen + Abekejser + Horns er et musikalsk samarbejde som opstod i 2020 mellem sanger og komponist Karmen Rõivassepp og Jazz I Trekanten, hvor Karmen tog imod udfordringen at komponere og arrangere musik til jazz-tronica bandet Abekejser, med sig selv som vokalist og desuden styrket med 3 eminente blæsere fra Aarhus Jazzorchestra.

Karmen Rõivassepp er en estisk jazzsanger, komponist, arrangør og bigband-dirigent, der i løbet af sine seks år i Danmark har etableret sig som et stærkt navn på den aarhusianske jazzscene. Hun er kendt og beundret for sin instrument-agtige stemme, rene lyd og altid legesyge natur. Med inspiration fra kunstnere som norske Jaga Jazzist og engelske London Electricity har Karmen tilsat musikken sin egen personlige stil.

Abekejser er en firkløver fra toppen af det pulserende, århusianske musikmiljø, der sammen har skabt en instrumental port til et fremmed univers. Selvom alle fire musikere har en baggrund i jazz og worldmusic, så har Abekejser for længst smidt kontrabassen på bålet sammen med de lukkede skabeloner. I stedet bygger orkesteret sin lyd på en bund af stærke beats fra en kombination af elektroniske samples og akustisk trommesæt. Ovenpå ligger en stor sound, hvor knitrende synthesizers og effektmættede guitarer står i kø for at levere episke harmonier og fængende melodier.

De 3 blæsere spiller til dagligt i Aarhus Jazzorchestra, som har ry som et af de vigtigste bigbands på den skandinaviske jazzscene, og som består af nogle af de bedste ekvilibrister på den danske jazzscene.

Line-up:
Karmen Rõivassepp: Vokal

TBA – trompet

TBA – saxofon

TBA –  saxofon

 

Jeppe Lavsen – guitar

Frederik Emil Bülow – trommer

Adrian Christensen – bas

Jon Døssing Bendixen – keyboard

Karmen x Abekejser x Horns tour dates

04. aug, 2022 Karmen x Abekejser x Horns Ærø Jazzfestival Mere infoTidligere koncerter

11. feb, 2022 Karmen x Abekejser x Horns Turbinen Randers Mere info
10. feb, 2022 Karmen x Abekejser x Horns Kedelhuset Silkeborg Mere info
09. feb, 2022 Karmen x Abekejser x Horns Train Aarhus Mere info
08. feb, 2022 Karmen x Abekejser x Horns Badeanstalten Slagelse Mere info
07. feb, 2022 Karmen x Abekejser x Horns Harders Svendborg Mere info
05. feb, 2022 Karmen x Abekejser x Horns Pavillonen Grenå Mere info
03. feb, 2022 Karmen x Abekejser x Horns Jazz6000, Godset Kolding Mere info