Indra

Tourperiode: DK Februar / Marts 2023

Indra Rios-Moore udforsker kraften i kærlighed og optimisme med et opløftende nyt album, “Freedom Road” udkommet 18. marts 2022.

Hun fortryller mennesker … med den virtuose brug af sin stemme.

Artikulation og modulation hviler i den fineste detalje, mens hun synger, jubler, hvisker og skriger med fin intonation”

– Stuttgarter Zeitung

Indra Rios-Moore’s 2015-impulse! debut, “Heartland”, produceret af Larry Klein (Joni Mitchell, Melody Gardot), modtog vilde anmeldelser i hele Europa og blev kåret til et af årets bedste jazz album af London’s Sunday Times og The London Telegraph. Hendes single “Little Black Train” var Nr. 1 på iTunes Jazz i Frankrig, Tyskland og Danmark. Telerama fra Frankrig erklærede, at hendes stemme var ”jazzens himmel stemme”. I 2016 vandt hun BMW Jazz Welt Award. Hendes Verve album, Carry My Heart (2018), produceret af Jay Newland (Norah Jones) var på adskillige af årets bedste playlister og gik i top 5 i Danmark, Frankrig og Tyskland.

Indras selvskrevne ”Gimme Some of that Joy” indkapsler lyden på hendes nye album, Freedom Road. ”Hun synger, “I’m letting go of that sorrow, I want me some of that happiness. I’m looking for the Brightside, I’m ready for some good times…Gimme some of that Joy!

Med sine egne ord: ”Jeg blev inspireret, mens jeg skrev på et helt andet projekt til mennesker, der har mistet sine kære og familie på et hospice. Jeg brugte et år på at tænke på tab, tænke på mine egne personlige tab og hvad det hele betød for mit liv. Der skiftede mit perspektiv, og jeg begyndte at skrive og vælge sange, der blev bundet sammen til et større budskab om at fylde livet med håb, glæde og kærlighed. Jeg er meget opmærksom på, at det at blive ældre er et privilegium for de levende. Jeg ved også, at jeg ikke er alene om at have brug for den lejlighedsvise påmindelse om, at livet er for at leve NU.

Sammen med to originale sange, “Gimme Some of that Joy” og “Oh Love”, er Freedom Road i overensstemmelse med Indras tidligere eklektisme, med et repetoire, der inkluderer Tom Petty’s “I will not back down”, den klassiske folksong “Keep on the Sunnyside”, Josh

White’s “Freedom Road”, gospelsangen/ borgerrettigheds sangen “Eyes on the Prize”, The Staples Singers “We’ll Get Over”, jazz-standarden “There’s gonna be some Changes”, en intim udgave af ”You are so beautiful” såvel som en mindre kendt Marvin Gaye-sang, ”Walk on the Wildside”. Freedom Road er et vidnesbyrd om personlig kraft, positivitet og kærlighed.

Lineup på udgivelsen : Indra vokal, Benjamin Trærup sax, Søren Bigum, guitar, Rune Borup Rhodes/Piano, Thomas Sejthen bas, Anders Vestergaard Trommer.

Line-up DK live tour 2023:

Indra Rios Moore vokal
Benjamin Trærup, sax
Søren Bigum, guitar
Thomas Sejthen, bas
Espen Laub von Lillienskjold, trommer

Indra tour dates

Indra tour dates

Indra tour dates

Indra tour dates

Indra tour dates

Indra tour dates

Indra tour dates

22. feb, 2023 Indra Grønnegades Kaserne Mere info
23. feb, 2023 Indra Musikhuset Aarhus Mere info
24. feb, 2023 Indra Dexter, Odense Mere info
25. feb, 2023 Indra TBA
01. mar, 2023 Indra Brovst Musikforsyning Mere info
02. mar, 2023 Indra Skive Theater Mere info
04. mar, 2023 Indra Kulturloft Ebeltoft Mere infoTidligere koncerter

27. feb, 2022 Indra Christianskirken Fredericia - Sacred Trio ( Indra Rios-Moore, Benjamin Trærup, Thomas Sejthen ) Mere info
26. feb, 2022 Indra Grønnegades Kaserne Mere info
25. feb, 2022 Indra Dexter, Odense Mere info
24. feb, 2022 Indra Huset Hasserisgade, Aalborg Mere info
23. feb, 2022 Indra Elværket Åbyhøj Mere info
13. nov, 2021 Indra Kulturloft, Ebeltoft Mere info
12. nov, 2021 Indra Tisvilde Jazzklub, Tisvilde Kro
11. nov, 2021 Indra Tøjhuset, Fredericia Mere info
10. nov, 2021 Indra Cafe Støj, Aarhus Mere info
09. nov, 2021 Indra Cafe Støj, Aarhus Mere info
06. nov, 2021 Indra Industrien, Aarup Mere info
05. nov, 2021 Indra Hagges, Tønder Mere info
04. nov, 2021 Indra Underværket, Randers Mere info
03. nov, 2021 Indra Toftebjerg Medborgerhus Mere info