Blast


Funky og flyvende – mere end fyrre år for fuld skrue

Igennem 4 årtier har BLAST spillet funky dansemusik for folket. BLAST holder stadig og leverer stadig stramme hornarrangementer, 3 powerfulde sangerinder i front og en sejt swingende legendarisk rytmegruppe. Koncerterne er altid båret af kæmpe spilleglæde, et uhøjtideligt sceneshow og stort publikums-engagement. En fest hvor alle er inviteret – til at få en indsprøjtning af høj energi, glæde og danselyst.

I bandets levetid har op mod 100 topmusikere fra jazz- & rockverdenen været involveret i bandet – ikke mindst den berømte trio Tina Schäfer, Hanne Boel og Lise Dandanell, der tegnede bandets vokale front i en periode i 80’erne.

I dag er BLAST en sprød blanding af garvede veteraner og nye tropper. Blandt veteranerne er selvfølgelig orkestrets ophavsmand Bjarne Thanning, men også garvede musikere som Kenneth Agerholm, Jakob Olsen, Ole Skipper & Niels Ratzer, er stadig med i BLAST for fuld udblæsning.

I front står i dag sangerinderne Sara Broberg, Britt Hein & Helle Henning som med deres powerfulde og personlige vokaler får gang i festen og inviterer publikum op til dans.

BLAST – “Det rå guld” – line-up 2021:
Vokal: Sara Broberg, Britt Hein, Helle Henning
Trommer: Niels Ratzer
Bas: Ole Skipper Moesgaard
Guitar: Jakob Olsen
Keyboards: Morten Vestergaard
Trompeter: Hendrik Jørgensen, Jens Gotholdt, Thomas Kjærgaard
Basuner: Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning
Saxer: Kasper Wagner, Stig Naur og Nis Toxværd

Blast tour dates

Blast tour dates

07. dec, 2021 Blast Spilledåsen, St. Heddinge Mere info
12. jun, 2022 Blast Holbæk JazzklubTidligere koncerter

17. sep, 2021 Blast Kedelhuset, Silkeborg Mere info
09. maj, 2021 Blast Holbæk Jazzklub Mere info