Antonio Dayyani

”Herfra Kan Det Kun Gå To Veje” – 2022

”…Fabelagtigt debutalbum” (Loftskammer) og ”…unikt lydende besætning” (Jazznyt) er blot nogle af de flotte ord, som er blevet sagt om ”Herfra kan det kun gå to veje” – debutalbummet fra den 22-årige aarhusianske trommeslager og komponist Antonio Dayyani, der udkom i sommeren 2022.
Musikken er rolig og lyrisk og blander folk med nordiske toner i en omfavnende jazzfeeling, der trækker på inspirationer som bl.a. Svaneborg Kardyb, Jan Johansson og Paul Simon.

Derudover har numre som ”Fred og ro (og det der følger med) og ”Tænk, hvis nogen sagde goddag sådan her” også været at finde i diverse programmer hos P8 Jazz.
De afslappede rammer omkring musikken giver musikerne plads og mulighed for at vise deres personlighed, og på den måde sætter hver enkelt musiker sit eget tydelige aftryk på musikken – både live og i studiet.
”Herfra kan det kun gå to veje” er produceret af Dennis Ahlgren, der har arbejdet sammen med en perlerække af danske kunstnere som Tina Dickow, Dicte, Total Hip Replacement, Camille Jones og Kajsa Vala.

Live-kvintet:
Antonio Dayyani – Trommer
Andrea Maagaard – piano
Harald Hagelskjær – Kontrabas
Jon Askjær – Trompet, flugelhorn
Carlo Dayyani – guita

Antonio Dayyani tour dates

12. nov, 2022 Antonio Dayyani MoorJazz, Herning Mere infoTidligere koncerter

12. aug, 2022 Antonio Dayyani Dexter, Odense Mere info
11. jul, 2022 Antonio Dayyani VinDanmark Aarhus Jazzfestival Mere info
11. jun, 2022 Antonio Dayyani SEEK Festival Aarhus
09. jun, 2022 Antonio Dayyani HeadQuarter Aarhus - Releasekoncert "Herfra kan det kun gå to veje" Mere info