Antonio Dayyani

”Herfra Kan Det Kun Gå To Veje” – Releasetour 2022

Den 22-årige aarhusianske trommeslager og komponist Antonio Dayyani er i sommeren 2022 klar med sit debutalbum ”Herfra Kan Det Kun Gå To Veje”. Den rolige og lyriske musik blander folk og nordiske toner med en omfavnende jazzfeeling. De afslappede rammer, som musikken er skabt i, giver musikerne plads og mulighed for at vise deres personlighed og overskud i ro og mag.

På den måde sætter hver enkelt musiker sit eget tydelige aftryk på pladen. Det hele bindes sammen af Antonio Dayyanis velformede kompositioner, der med fine melodilinjer, disede arrangementer og underspillede, men alligevel fængende, rytmiske greb sætter en behagelig søndagsstemning.

Albummet er liveindspillet og indeholder den nerve og intensitet, som kun en liveoptræden kan medføre.

”Herfra Kan Det Kun Gå To Veje” er produceret af Dennis Ahlgren, der har arbejdet sammen med en perlerække af danske kunstnere som Tina Dickow, Dicte, Total Hip Replacement, Camille Jones og Kajsa Vala.

Antonio Dayyani har altid haft musikken ved sin side i forskellige afskygninger, og i forsøget på at finde ud af, hvilken vej man skal gå, er ”Herfra Kan Det Kun Gå To Veje” opstået som den første rodfæstning i den unge kunstners karriere.

Antonio Dayyani band 2022:

Antonio Dayyani – Trommer
Cahlo Heyman Krill – Akustisk guitar, elektrisk guitar
Viggo Bandholm Jensen – Klaver (Total Hip Replacement, JJ Paulo)
Harald Hagelskjær – Kontrabas, bas (Kosmos, Nordlys Trio)
Jon Askjær – Trompet, flugelhorn (Nordlys trio)
Magnus Munk Tækker – Pedalsteel (Magnus Munk Tækker & The Solace Band, Pari Penn)

Dennis Ahlgren – producer

Antonio Dayyani tour dates

09. jun, 2022 Antonio Dayyani HeadQuarter Aarhus - Releasekoncert "Herfra kan det kun gå to veje" Mere infoTidligere koncerter